Maalikooste: Nuoret Leijonat jatkoajalla voittoon Sveitsi vastaan

2 views
0
0 votes
0

Suomi voitti Sveitsin maalein 4–3 sunnuntai-iltana Vierumäellä pelatussa alle 20-vuotiaiden maaottelussa. Sveitsi johti ottelua toisen erän alussa jo 3–0, mutta Suomi kiri tasoihin. Voittomaalin laukoi jatkoajalla joukkueen kapteeni Jere Lassila. Nuorten Leijonien osalta turnaus jatkuu maanantaina kello . Vastaan asettuu tuolloin Tshekki, joka on voittanut kaikki kolme Vierumäellä pelaamaansa ottelua. Näin ottelu eteni: Suomi – Sveitsi 4–3 JA (0–2, 1–1, 2–0, 1–0) 1. erä: Alessandro Lurati (Leo Blaillard, Jonas Taibel) 0–1 YV Gregory Weber 0–2 2. erä: Gregory Weber (Miles Müller, Benjamin Quinn) 0–3 YV Kasper Halttunen (Aron Kiviharju, Jere Lassila) 1–3 YV 3. erä: Konsta Helenius (Jani Nyman, Emil Pieniniemi) 2–3 Jesse Kiiskinen (Konsta Helenius) 3–3 Jatkoaika: Jere Lassila 4–3 Maalivahtien torjunnat: Eemil Vinni Suomi 3 9 7 0 = 19 Alessio Beglieri Sveitsi 8 11 13 1 = 33